De pijlers binnen dit concept zijn:

Anonimiseren & publiceren

Het SCI-concept biedt een totaaloplossing voor het online anonimiseren en publiceren van archieven. Naast efficiƫnte online softwareoplossingen, biedt het SCI-concept ook aanverwante diensten en services, zoals het begeleiden van conversieprojecten.

Lees verder

Ontsluiten (e-depot)

SCI heeft een online Webportal ontwikkeld waarin door daartoe geautoriseerde medewerkers archieven digitaal kunnen worden bewaard, ontsloten en bewerkt. Medewerkers kunnen vanaf iedere locatie toegang krijgen tot dossierinformatie en deze desgewenst aanvullen of nieuwe documenten aan een dossier toevoegen.

Lees verder

Metadateren & converteren

Voor het bewerken van digitale documenten en het verrijken van data heeft SCI software voor Validatie en Data-entry ter beschikking. Deze software wordt per project ingericht. De juiste metadata bij digitale bestanden is essentieel voor de terugvindbaarheid van deze bestanden.

Lees verder

Scanprojecten

Voor projectmanagement en het uitvoeren van scanopdrachten bent u bij SCI aan het juiste adres. SCI heeft ervaring met het begeleiden van grote digitaliseringstrajecten in samenwerking met diverse SW-bedrijven.

Lees verder