image SCI Digitalisering

Voor projectmanagement en het uitvoeren van scanopdrachten bent u bij SCI aan het juiste adres. SCI heeft ervaring met het begeleiden van grote digitaliseringstrajecten in samenwerking met diverse SW-bedrijven.

 

Scanproces

Met het plaatselijke SW-bedrijf of met behulp van uw eigen medewerkers wordt het archief op snelle en efficiënte wijze per dossier geregistreerd en ontbonden. SCI levert hiervoor desgewenst alle apparatuur en scansoftware. Per batch wordt het archief gescand en als Pdf-bestand opgeslagen op servers binnen een beveiligd datacenter in Nederland; de SCI-Cloud.

 

De 'ruwe' pdf-bestanden kunnen geheel naar wens worden bewerkt, gemetadateerd en toegevoegd aan een digitaal archiefsysteem naar keuze. De Pdf-bestanden voldoen aan alle eisen voor substitutie.

 

Dataopslag

De vaak kostbare maar noodzakelijke archief bewaarruimte binnen uw organisatie is niet meer nodig. Na het scanproces kunnen de papieren dossiers worden vernietigd of elders worden opgeslagen. De digitale data wordt beveiligd opgeslagen om permanent te bewaren, dan wel op termijn volgens de archiefwet te vernietigen.

 

Schema

 

 

Contact

Uw SCI accountmanager komt graag bij u langs om een presentatie te geven en een offerte op maat te maken. Neem contact op om een afspraak te maken.