image image

Het SCI-concept biedt een totaaloplossing voor het online anonimiseren en publiceren van archieven. Naast efficiënte online softwareoplossingen, biedt het SCI-concept ook aanverwante diensten en services, zoals het begeleiden van conversieprojecten.

 

Burgerportal

Speciaal voor publicatie van openbare gegevens door overheidsinstellingen, denk hierbij aan bouwdossiers, milieudossiers of raadstukken, heeft SCI een online Burgerportal ontwikkeld. Binnen deze portal kunnen stukken worden ingezien. Eventueel kunnen ook kopieën van de gepubliceerde documenten online worden besteld en via een IDEAL koppeling worden afgerekend. Een voorbeeld van een Burgerportal is die van de gemeente Westland. Deze is vrij toegankelijk en hier te zien.

 

Anonimiseringssoftware

Om te voorkomen dat persoonlijke gegevens in te publiceren documenten openbaar gezien kunnen worden, heeft SCI efficiënte online anonimiseringsoftware ontwikkeld. Met behulp van deze software kunnen alle persoonlijke gegevens in een digitaal document, zoals namen, adressen, handtekeningen, telefoonnummers en emailadressen in het openbare document onzichtbaar gemaakt worden.

 

De anonimiseringsoftware kan vanaf iedere willekeurige locatie beveiligd worden benaderd. Anonimiseringwerkzaamheden kunnen zowel door SCI als door de instelling zelf worden gedaan.

 

Schema

 

 

Contact

Uw SCI accountmanager komt graag bij u langs om een presentatie te geven en een offerte op maat te maken. Neem contact op om een afspraak te maken.